Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم باقری کارگردان «پابرهنه در پارک» که این روزها در تماشاخانه پایتخت روی صحنه است درباره اجرای این اثر نمایشی به امتداد نیوز گفت: «پابرهنه در پارک» نوشته نیل سایمون که از ۲۴ مهرماه اجرای خود را آغاز کرده خوشبختانه با استقبال رو به رو شده و مخاطبان بعد از دیدن نمایش با رضایت از سالن خارج می شوند که این مساله برایم بسیار جذاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تغییراتی که در متن نمایشنامه داده است، توضیح داد: در اجرا ۲ شخصیتی را که حضورشان ضرورت خاصی نداشت، حذف کردم. همچنین متن کوتاه تر شده و به همان نسبت برخی صحنه ها نیز  تغییر کرده اند. در حال حاضر نمایش با مدت زمان ۷۵ دقیقه به صحنه می رود به همین جهت مخاطبان خسته نمی شوند. یکی از مواردی که باعث شد دست من در اجرا بازتر باشد و بتوانم شوخی های متن را به درستی انتقال دهم استفاده از زوج رامبد شکرآبی و حدیث فولادوند بود.

به گفته وی، نمایشنامه «پابرهنه در پارک» نیل سایمون ایرانیزه نشده است اما تلاش شده موقیعت هایی که در اثر شکل می گیرد با فرهنگ ایرانی مطابقت داشته باشد.

این کارگردان ادامه داد: چون این نمایش روایت زندگی یک زوج را به تصویر می کشد زیاد از پیچیدگی خاصی برخوردار نیست بنابراین رفتارهای این زوج فارغ از ملیت‌شان برای هر فردی قابل پیش بینی و جذاب بود همین مساله باعث شد در نمایش آنچه مدنظرمان بود با محدودیت زیادی روبه‌رو نباشیم.

باقری درباره مدت زمانی که برای آماده سازی نمایش وقت صرف شده است، توضیح داد: برای اجرای اثر ۲۰ روز و هر روز ۷ – ۸ ساعت تمرین مفید داشتیم. تلاش ما این بود که در زمان تمرین ها به تحلیلی مشترک برسیم و خوشبختانه به همین دلیل موقعیت های کمدی نمایش به خوبی از کار درآمده است.

وی درباره انتخاب بازیگران نمایش عنوان کرد: معمولا برای روی صحنه بردن یک نمایش بازیگرانی زیادی به ذهن هر فرد خطور می کند که رامبد شکرآبی و حدیث فولادوند نیز جزو گزینه های من بودند و از ابتدا نیز تاکید داشتم که یک زوج این ۲ نقش را برعهده داشته باشند چون با این وجود روند کاری من خیلی بهتر جلو می رفت. خوشبختانه شکرآبی و فولادوند با وجودی که تجربه تئاتری نداشتند اما با گروه بسیار همراه هستند و نقششان را هم بسیار خوب ایفا می کنند. این ۲ هنرمند با اخلاق حرفه ای که دارند محدودیت ها و شرایط سخت تئاتر را خوب درک می کنند و همین امر بر کیفیت نمایش افزوده است.

وی در پایان درباره فضاسازی و صحنه پردازی نمایش گفت: در فضاسازی نمایش از رنگ استفاده زیادی کرده ایم. طراحی صحنه و لباس، نورپردازی و موسیقی نیز کاملا رئالیستی است و جریان عادی زندگی را به تصویر می کشد. تلاش کردم در این نمایش به سمت فانتزی نروم و همه عناصر و بازی ها واقع گرایانه باشند.

رامبد شکرابی، حدیث فولادوند، مرضیه صدرایی، بهرام سروری نژاد بازیگران نمایش کمدی «پا برهنه در پارک» هستند.

نمایش، «پا برهنه در پارک» از کمدی های معروف نیل سایمون است که با کارگردانی مریم باقری و نقش آفرینی رامبد شکرآبی، حدیث فولادوند، مرضیه صدرایی و بهرام سروری نژاد، از ۲۴ مهرماه، اجراهای خود را در مجموعه تئاتر پایتخت آغاز کرده است.

در خلاصه داستان این نمایش کمدی آمده است: پل و کوری براتر زوج جوانی هستند که پس از گذراندن ماه عسل به آپارتمان کوچک، سرد و خالی‌شان در طبقه پنجم ساختمانی قدیمی می‌روند. ماجراجویی و پرشر و شور بودن کوری مقابل آرامش و خونسردی پل که وکیل دعاوی تازه‌کار است به همراه شرایط نامساعد خانه، همسایه‌های عجیب‌ و غریب و … به دعوایی سخت و رفتن شوهر از خانه منجر می‌شود …

true برچسب ها : پایتخت تئاتر ایران مریم باقری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ایفوتوزاین، سوالی که معمولاً درمورد عکاسی از مناظر مطرح می‌شود این است که آیا بایستی از حضور انسان‌ در عکس‌ها استفاده کرد یا نه.
ما در این مقاله‌ی کوتاه به سه نکته‌ی مهم دراین مورد اشاره می کنیم تا اگر باری دیگر به عکاسی منظره پرداختید، حضور انسان‌ در آن‌، مدیریت شود.

1-  انتخاب اولویت در عکاسی منظره
هنگام عکاسی از مناظری که انسان یا انسان‌هایی در آن وجود دارد، بایستی این مورد را مدنظر قرار داد که حضور انسان، تأکید را از سوژه اصلی که همانا منظره است برندارد. در غیر این صورت، عکس شما از یک منظره زیبا تبدیل به یک عکس پرتره محیطی خواهد شد. نکته‌ای که در این زمینه حائز اهمیت است، حس طبیعی انسان‌ها در مواجهه با طبیعت است. از این بابت، تلاش کنید حس طبیعی آن‌ها را در لحظه عکاسی، تغییر نداده و وجود دوربین، مؤذب‌شان نکرده است. 

2-  ایجاد ارتباط معنایی مؤثر
عکاسی از یک جنگل یا یک منظره کوهستانی می‌تواند بسیار لذت‌بخش و الهام‌بخش باشد، اما اگر بتوانید هوشمندانه، انسان را به عکس‌تان اضافه کنید، بیننده می‌تواند با تصویر، ارتباط بصری بهتری برقرار کرده و باعث پرورش حس خیال‌پردازی او شود. عکاسی از غروب خورشید همراه با زوجی که در یک طرف کادر قرار گرفته‌اند، می‌تواند ماجرای احساسی زیبایی را شکل دهد، یا نمایش یک صخره‌نورد در کنار یک صخره‌ عظیم می‌تواند احساسی کاملاً متفاوت را در بیننده ایجاد کند.

3-  نمایش مقیاس بهتر
وجود انسان در عکس منظره می‌تواند به درک بهتر مقیاس عناصر آن کمک کند. برای مثال، پس‌زمینه‌ای از کوه‌های سر به فلک کشیده در مقایسه با انسان، می‌تواند سازه‌های عظیمی را به تصویر بکشد که در صورت عدم وجود انسان، قابل تصور نیست و نیز ابعاد دریاچه‌ای که یک مرد ماهیگیر در کنار آن مشغول ماهیگیری است، بهتر درک خواهد شد.

ترجمه از هادی دهقان‌پور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند/ اجرا در تالار قشقایی
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟